Tuin onderhoud

Heeft u een prachtige tuin, dan laat u het onderhoud natuurlijk liever aan een professional over. Dan bent u bij De Mosman aan het juiste adres!

De Mosman neemt alle zorgen uit handen en onderhoud uw tuin met passie, liefde en deskundigheid voor het gewenste eindresultaat. Een prachtige tuin die er verzorgd bij ligt en waarvan u elke dag opnieuw van kunt genieten!

Uw tuin blijvend in vorm

Heeft u uw tuin eindelijk na wens, wilt u dit natuurlijk graag zo lang mogelijk zo houden. Met de juiste zorg en onderhoud gaat uw tuin voor een lange tijd mee. Een mooie tuin vergt daarbij veel onderhoud. Met de juiste kennis en expertise, kan uw tuin zo jaren meegaan. Totaal Tuinonderhoud verzorgt uw tuin zowel in de zomer als in de winter, waardoor de vorm van de tuin jarenlang behouden kan worden. 

Onderhoudscontracten

De Mosman neemt graag al uw tuinwerkzaamheden voor u uit handen. Daarbij kunt u bij ons onderhoudscontracten afsluiten op basis van:

Tuin seizoensklaar maken

Voor zowel het winter- als het zomerseizoen is het belangrijk dat u uw tuin klaar maakt, voor het juiste seizoen. Winterklaar maken, heeft u in het voorjaar veel profijt van en bestaat uit:  Het verwijderen van uitgebloeide bloemen, het scheuren van planten, het afsteken van graskanten, het snoeien van bomen en rozen, het planten van bloembollen en het spannen van een net over de vijver. Het zomerklaar van een tuin bestaat uit: Het weghalen van dode planten en bladeren, het omspitten van de tuin, het gazon en borders bemesten, het terras schoonmaken en het aanplanten van nieuwe planten. Mocht u uw tuin seizoensklaar willen maken, neem dan contact op via het +31 6 11 80 17 38 of door een offerte aan te vragen.

Een greep uit onze werkzaamheden