Gazon aanleggen

Wilt u een graag een gazon laten aanleggen, bijvoorbeeld een gazon in moderne stijl of met kunstgras? Wilt u een gazon om lekker op te kunnen luieren of met de kinderen te kunnen spelen? Of wilt u er een bepaalde sport op kunnen beoefenen? Dan bent u bij Totaal Tuinonderhoud aan het juiste adres! Wij realiseren namelijk het door u gewenste gazon! Neem direct contact op voor meer informatie.

Welk gazon past bij mij?

Indien u een gazon wilt aanleggen in uw tuin zijn er drie mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw tuin te zaaien met graszaad, maar u kunt ook voor graszoden of kunstgras kiezen. Het voordeel van graszoden en kunstgras is dat uw tuin in een keer gelegd is. Bij het gebruik van graszaad duurt het daarbij veel langer voordat uw tuin voltooid is en moet u dus veel geduld hebben. Daarbij heeft u ook veel kans op onkruid. 

Voor- en nadelen

Hoewel het zaaien van gras stukken goedkoper is, heeft u veel meer kans op onkruid en duurt het lang voordat u resultaat ziet. Het voordeel van graszoden zijn dat het binnen een dag, onkruidvrij gelegd is, echter is het wel een stuk duurder dan gras zaaien.  Ook is kunstgras een optie, het grootste nadeel van kunstgras is en blijft dat het geen echt gras is.

Een greep uit onze werkzaamheden